مواد لازم برای میگو پلو مجلسی میگوی پاک شده : 300 الی 350 گرم برنج : 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز پیاز : 1 عدد هویج خلال شده : 3 الی 4 قاشق غذا خوری خلال بادام : 3 قاشق غذا خوری زرشک قرمز : 3 قاشق غذا خوری جعفری یا گشنیز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی : 2 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده : 2 قاشق غذا خوری شکر : 2 الی3 قاشق مربا خوری آب برای درست کردن برنج کته : 3 و یک چهارم پیمانه نمک : به میزان لازم  
آشپزی خوری ,قاشق ,چهارم پیمانه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اقتصاد مقاومتی دانلود آهنگ جدید ترازو پند مجله اینترنتی اردیز جواب سوالات باشگاه کارگزاری آگاه دلجوان